keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Mihin korotettu voima, voitelu ja tuli tarvitaan?

Jos kokouksessa jaetaan ja korotetaan vain voimaa, voitelua ja tulta, niin oletko koskaan pysähtynyt miettimään, mihin se tarvitaan? Kun kiertämällä ympäri Suomea jakaa ja korottaa voimaa, voitelua ja tulta, niin silloin on syytä hälytyskellojen alkaa soida. Tuollainen äärikarismaattisuus johtaa riivaajien touhuiluun. Kun tutkikaamme ensin Raamattua, mitä se sanoo.

2Kor. 12:9 Ja hän sanoi minulle: "Minun armossani on sinulle kyllin; sillä minun voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa." Sentähden minä mieluimmin kerskaan heikkoudestani, että Kristuksen voima asettuisi minuun asumaan.
10 Sentähden minä olen mielistynyt heikkouteen, pahoinpitelyihin, hätään, vainoihin, ahdistuksiin, Kristuksen tähden; sillä kun olen heikko, silloin minä olen väkevä.

2Kor. 4:7 Mutta tämä aarre on meillä saviastioissa, että tuo suunnattoman suuri voima olisi Jumalan eikä näyttäisi tulevan meistä. 8 Me olemme kaikin tavoin ahdingossa, mutta emme umpikujassa, neuvottomat, mutta emme toivottomat,
9 vainotut, mutta emme hyljätyt, maahan kukistetut, mutta emme tuhotut. 10 Me kuljemme, aina kantaen Jeesuksen kuolemaa ruumiissamme, että Jeesuksen elämäkin tulisi meidän ruumiissamme näkyviin.
11 Sillä me, jotka elämme, olemme alati annetut kuolemaan Jeesuksen tähden, että Jeesuksen elämäkin tulisi kuolevaisessa lihassamme näkyviin.

Niin me löydämme Kristuksen voiman yhdellä ehdolla - kerskaamalla omasta heikkoudestamme, koska Kristuksen voima asettuu heikkoon uskovaan asumaan ja heikko uskova on Kristuksessa väkevä, koska Jeesus on heikossa uskovassa väkevä. Olemme aina tällaisia heikkoja, eli ahdistettuja, neuvottomia, vainottuja ja kuljemme kantaen Jeesuksen kuolemaa ruumiissamme. Jeesuksen takia olemme annetut kuolemaan, niin Jeesuksen elämä alkaisi näkyä meissä. Raamattu puhuu myös saviastian ulkopuolisesta ulkonäöstä, miten merkitsemätön se on, koska on pelkästään savea, mutta sen sisällä on Jumalan voima.

Meidän tulisi tyytyä omaan heikkouteen kerskaamalla heikkoudestamme, niinkuin Paavali. Emme tarvitse olla "superuskovia", vaan me heikot uskovat kelpaamme kyllä Jumalalle. Meillä on jo Jeesus, joten tyytykäämme yksin Jeesukseen ks. Room. 5:1-2.
Room. 5:1 Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, 2 jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo.


Raamatun lukeminen on osa tärkeydestä, koska Jumalan Sana (=Raamattu) on väkevä - myös omien aistien kehittämiseen, kunnes ne alkaa harjaantua erottamaan hyvän pahasta. Mie toivotan sinulle, että sie voit hyvin, niin myös sinun sielusi menestyy - pysyäksesi Jumalan Sanassa Jumalan armosta. Sanassa pysymisen kautta saa Jumalalta siunauksen ja totuuden runsauden ja ihmeellisen rauhan, joka vallitsee sisimmässämme ihmeellisesti. Mie en itse lue ollenkaan hengellisiä kirjoja, koska ymmärsin Jumalan Sanan merkityksen. Sana on ainoa OIKEA kaikkeen tarkoitukseen. Meidän ei tartte etsiä muualta mitään. Sana on kaikkemme, mitä me tarvitsemme. Sana on täydellinen.
Kun Totuus avaa meille, niin sen kautta me eheydymme ja vapaudumme ja myös me löydämme rauhan. Sana on lääkebalsami. Niin lukekaamme pääsiallisesti vain Raamattua. Olkaamme tarkkoja - koetellen kaikkea Sanan valossa, koska me elämme tätä viimeistä aikaa. Siunattua kevättä! t.Merja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti